عصر کرد

آخرين مطالب

عضو مجلس خبرگان: تحریف نکنید، انقلاب نکرده‌ایم که اقتصاد درست شود | هدف "زندگی دنیوی" نبود "اسلام" بود | برای نظردهی استقلال نداشتیم سیاسی

عضو مجلس خبرگان: تحریف نکنید، انقلاب نکرده‌ایم که اقتصاد درست شود | هدف "زندگی دنیوی" نبود "اسلام" بود | برای نظردهی استقلال نداشتیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کم کاری مسئولان در حوزه اقتصاد پذیرفتنی نیست، گفت: مردم ما برای نان و معیشت انقلاب نکرده‌‎اند، بلکه اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی چیزی فراتر از خواسته‌‎های دنیوی و مادی بود.
به گزارش تسنیم حجت‌‎الاسلام جواد جعفری، ضمن بزرگداشت ایام مبارک دهه فجر، اظهار داشت: آنچه که آرمان و اهداف انقلاب اسلامی بوده، همانی است که در شعار‌های انقلابی قبل از پیروزی در خیابان‎‌ها تکرار می‌‎شد و طبیعتاً این شعار‌ها روشن است.
وی با اشاره به اینکه پژوهشگران در این حوزه با دقت در این شعار‌ها می‌‎توانند درباره اهداف و آرمان انقلاب آگاهی داشته باشند، تصریح کرد: آنچه که همه مردم در خیابان‎‌ها فریاد می‌زدند، نشان می‌داد که مهم‎ترین دغدغه اصلی مردم دین و عقیده بود و از سویی یکی از دلایل منحوس بودن رژیم طاغوت به خاطر زیر پا گذاشتن ارزش‌های اسلامی بود.
نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مبارزه با فساد اخلاقی، استقلال و عزت از دیگر خواسته‌‎های مردم در شعار‌های دوران انقلاب بود، اضافه کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، میزان دریافتی مستشاران خارجی از کل دریافتی نیرو‌های آموزش و پرورش و معلمان سطح کشور بیشتر بود و این افراد در ایران پول‌های کلانی می‌گرفتند، حال آنکه هر کاری حکومت یا ملت می‎‌خواست در کشور بکند، باید با صلاحدید این مستشاران انجام می‌شد و ما برای نظردهی در امور کشور استقلال نداشتیم.
وی با تأکید بر اینکه در میان اهداف انقلاب و خواسته‌‎های مردم، مسائل اقتصادی و مسائل معیشتی در مراحلی پایین‌تر از مسائلی دینی و استقلال و عزت بود، ادامه داد: ما باید آرمان‌‎هایی که به‌خاطر آن انقلاب شده است را فراموش نکنیم.
جعفری با اشاره به اینکه امروز برخی به دلیل مشکلات معیشتی و وضعیت اقتصادی، اعلام می‌کنند ما انقلاب کرده‌ایم که وضع اقتصادی و مادی ما درست شود، باید بدانید اینها تحریف است و اهداف انقلاب این نبوده است، بیان کرد: البته وظیفه مسئولان است که وضعیت رفاهی و معیشتی مردم را اصلاح و رسیدگی کنند.
وی با بیان اینکه کم کاری مسئولین در زمینه وضعیت اقتصادی و معیشتی پذیرفتنی است، افزود:، اما نباید خیال کرد که مردم برای "نان" و "معیشت" و "زندگی دنیوی" انقلاب کرده‌اند، بلکه هدف اسلام و استقلال کشور و مشارکت مردم در جامعه بود.
نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در دوران طاغوت انتخابات کاملاً دروغین و نمادین بود و مردم نقشی در امور نداشتند، ادامه داد: هدف از انقلاب این بود که مردم در سرنوشت خود دخیل باشند و باید این آرمان‌ها همواره پاس داشته شوند.
وی با اشاره به اینکه باید به سمت هفت شاخصه‎ بیان شده توسط رهبری در بیانیه گام دوم، برویم، یادآور شد: باید در خطوط اصلی تعریف شده هر روز توسعه و پیشرفت بالایی داشته باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/957606/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بررسی هفته 21 لیگ برتر با حسین سیدصالحی

خلاصه بازی الهلال 2 - الاهلی 3

خلاصه بازی العروبه 2 - النصر 1

خلاصه بازی اشتوتگارت 1 - بایرن مونیخ 3

دلیل بهانه جویی رونالدو برای نیامدن به ایران

فرار از تله آفساید؛ اشتوتگارت 1-1 بایرن مونیخ

بریس در 5 دقیقه؛ الهلال 0-2 الاهلی

گل دوم العروبه توسط گودمونسون ؛ العروبه 2-1 النصر

کار تیمی دیدنی؛ الهلال 1-2 الاهلی

ضربه آزاد خطرناک رونالدو؛ العروبه 2-1 النصر

گل دوم الهلال توسط لئوناردو؛الهلال 2-2 الاهلی

هت‌تریک تکمیل شد؛ الهلال 2-3 الاهلی

نوری: داور پنالتی صد درصد ما را نگرفت!

گل دوم بایرن مونیخ به اشتوتگارت توسط لئون گورتزکا

صحبت‌های هوادار روشن‌دلی که به پروین توهین کرده بود

آثار برگزیده نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شد

کی رفته‌ای ز دل که تمنا کنم تو را

داستانک/ پدر پیوند کبد جهان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - سپاهان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - استقلال

برد شباب الاهلی در شب سینوسی سردار آزمون

واکنش عالمی به عملکرد داوران در دربی

لژیونر تیم ملی برای بازی قهرمانی آماده شد

فرصت‌سوزی تونی روی پاس محرز؛ الهلال 0-0 الاهلی

موقعیت رونالدو در شرایط آفساید؛ العروبه 0-0 النصر

تمارض لئوناردو؛ الهلال 0-0 الاهلی

واکنش عالی مندی روی ضربه الدوساری؛ الهلال 0-0 الاهلی

گل اول العروبه توسط عمر سوما؛العروبه 1-0 النصر

توسعه و نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی کیش با حضور معاون اجرایی رییس جمهور

رویداد ملی استارتاپی گردشگری با رویکرد فنآوری نوین در رشت برگزار شد

درخشش ایثارگران در رویداد گردشگری با رویکرد فناوری های نوین

نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار  در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

بیش از 4 هزار تخت اقامتی و هتلی در خدمت جامعه ایثارگری است

اختتامیه نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزار شد

استفاده از ابزار هنری نقش مهمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

چاپ مجموعه دوجلدی «آشپزهای گرسنه» برای روزه اولی‌ها

معرفی برگزیدگان کتاب سال و رونمایی از تقریظ تازه مقام معظم رهبری

تورام: گلزنی مهاجمان نه، برد اینتر مهم است

پاسخ کمیته استیناف به ماجرای بیرانوند

اینزاگی: برای بردن تیم کونته باید بی‌نقص باشیم

قهرمانی عطاخان و زاهدی‌فر در شطرنج انتخابی غرب آسیا

پنالتی خراب کردن سردار آزمون در بازی امشب شباب الاهلی مقابل بنی یاس

گروه 6 نفره پرسپولیس؛ شکست ناپذیران دربی

پنالتی از دست رفته سردار آزمون برابر بنی یاس

ملوان برای دربی شمال ریکاوری کرد

تقدیم پیروزی مهم ذوب‌آهن به خانواده بازیکنان

6 کوهنورد به دلیل وقوع بهمن در کردستان مفقود شدند

پیکر 2 مفقودی حادثه سقوط بهمن در کوهستان «بیاندره» پیدا شد

بخشی از کتاب/ فضیلتهای ناچیز